لیوان‌های پذیرایی نشتی داشتند!

دورهٔ ۱۳۰ ویرایش و درست‌نویسی
اردیبهشت و خرداد۱۳۹۵
محبوبه کرمی

مهارت نگارش صحیح را یکی از ابزارهای ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای می‌دانم و درست‌نوشتن، فصیح و زیبا‌نوشتن را هنری ارزشمند. به این دلیل تصمیم گرفته بودم در اولین فرصت، به آموختن نکاتی در این موضوع بپردازم.

طبق قانون جذب و اینکه خواستن توانستن و رسیدن است و این باور که افکار ما دنیای ما را خواهند ساخت، از طریق خواهرم که قبلاً این دوره را گذرانده بود، با دورهٔ ویراستاری استاد حیدری آشنا شدم. استادی جوان، جدی، نسبتاً مغرور و دارای بیانی صریح و شیوهٔ کلاس‌داری مطلوب. البته فکر می‌کنم رفتار و منش آقای حیدری به‌نوعی برگرفته از انسجام فکری و تفاوت نوع تفکر ایشان با عامهٔ مردم است.

شروع این دوره هم‌زمان شده بود با ایجاد تغییرات کاری من. باید سخت کار می‌کردم و پنجشنبه‌ها ساعت ۴ بعدازظهر، خسته از کار اداره، در کلاس ویراستاری شرکت می‌کردم. یک بار هم در کلاس خوابم برد! ای کاش فرصت بیشتری داشتم و با مطالعه در کلاس حضور می‌یافتم و برای فعالیت‌های مشارکتی این دوره بیشتر وقت می‌گذاشتم.

فضایی نسبتاً دوستانه و آرام بر کلاس حاکم بود و البته انتظارم این بود که فضای کلاس شادتر و پرانرژی‌تر باشد. آقای زحمتی که صمیمی و مؤدب هستند، لطف می‌کردند و پذیرای ما بودند. لیوان‌های پذیرایی هم که نشتی داشتند و صندلی‌های کلاس، غیراستاندارد برای آموزش و البته مناسب برای استراحت‌کردن و لمیدن بودند. ایجاد تغییراتی در جزوه مانند درنظرگرفتن فضای مناسب برای یادداشت‌، تغییر فونت و قلمِ برخی قسمت‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

روی‌هم‌رفته، دورهٔ ویراستاری ۱۳۰ برای من بسیار مفید و آموزنده بود و امیدوارم این امکان برایم فراهم شود در دوره‌های بعدی این مجموعه شرکت کنم.

لینک کوتاه:

۱ دیدگاه

  • درود بر شما.
    درس‌نامهٔ ویراستاران روزبه‌روز به‌روز می‌شود. اکنون نسخهٔ ۲۲ آن در دست آماده‌سازی است. دغدغهٔ شما هم تا حدود زیادی در صفحه‌آرایی جزوه برطرف شده است.
    اما دربارهٔ صندلی‌ها: صندلی‌ها آموزشی نبودند؛ یعنی از نوع صندلی دسته‌دار. آن‌ها را با وسواس و با درنظرگرفتن تناسب با ۴ ساعت کلاس تهیه کرده بودیم. عموم دانش‌پذیران هم رضایت داشتند. به هر حال برای دوره‌های بعد، پیشنهاد شما را در نظر می‌گیریم.
    ممنون که نظرهای ارزشمندتان را فرمودید.

دیدگاه خود را بنویسید:

7 + 3 =